Minőségi autópolírozás kedvező áron a PolishAngelnél!

Apró karcok jelentek meg autóján? A fényezése sem a régi már? Sajnos ezekkel a problémákkal minden autó tulajdonos találkozik időről-időre, azonban létezik rá hatékony megoldás! A PolishAngel teljes körű autó polír szolgáltatása segít eltűntetni a különféle karcolásokat, sőt gépjárműve eredeti ragyogását is visszakapja. A cég modern felszereléssel dolgozik, munkatársaik sokéves munkatapasztalattal rendelkeznek, így az ügyfelek mindig elégedetten, megújult autóval távoznak tőlük.

A cég kétfajta autópolírozást végez:

  • Fényesítő
  • Több fázisú

A fényesítő autópolír azon ügyfelek számára ajánlott, akik új autóval rendelkeznek vagy gépjárművük az elmúlt években több fázisú fényezésen esett át. Apróbb karcolások és szépséghibák eltűntetésére javasolt. Ezzel szemben a mélyebb karcok és kopások ellen több fázisú autópolírozás ajánlott. Ilyenkor fokozatosan kerülnek eltűntetésre a hibák, a polírozás először durva majd egyre finomabb szemcséjű polírozó pasztával történik.

A PolishAngelnél minden autópolírozást egy alapos mosás előz meg, ami során megszabadulnak a legmakacsabb szennyeződésektől is. Enélkül a jármű felszínén található homok- és porszemek a fényezés során további karcokat hoznának létre. A megfelelő tisztítás után kezdődhet a valódi munka, ami során egy speciális polírozógépet alkalmazva kerülnek eltűntetésre a karcok.

Miért válassza a PolishAngelt autópolírozáshoz?

Az emberek hajlamosak szkeptikusnak lenni az autókozmetikával szemben, anélkül, hogy valóban utána járnának, hogy mivel is jár, illetve mennyibe kerül. Ehelyett sokan inkább otthon próbálják önmaguk megvalósítani az autófényezést, ami keveseknek sikerül. A megfelelő felszerelés és a tapasztalat hiánya vezet azokhoz az esetekhez, amikor az ügyfelek hologramos, egyenetlen fényezéssel érkeznek a céghez. Bízza gépjárművét a PolishAngelre, az eredmény pedig garantált lesz!

További információért látogasson el a polishangel.hu weboldalra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük